Bolig

Solceller på enebolig

Integrerte solceller på eneboligtak

Ecosol har spesialisert seg på bygningsintegrerte produkter. På fagspråket kalles det gjerne BIPV - Building Integrated Photovoltaics. Kort fortalt er det solceller som erstatning for takstein eller fasade. Ecosol utfører total takrehabilitering på ditt hus der vi fjerner gammelt tak og bygger det opp igjen og installerer en solcelleløsning etter ditt ønske. Vi har snekkere, blikkenslager, solcellemontører og ingeniører i vårt team. Du trenger kun å forholde deg til Ecosol som selskap under hele prossessen.


Det er mange fordeler med solceller som heldekkende tak.

  • Du får et tak som holder lenger en andre taktekker.
  • Verdien på din eiendom øker.
  • Du får en betydelig lavere strømregning.
  • Ecosol har flere typer integrerte solceller til tak på bolig.

Gå inn på Våre produkter for å se hvilke produkter vi fører.

Under referanser i menyen ligger det filmer og bilder av installasjoner Ecosol har utført.

Har du spørsmål ang integrerte solceller eller et tak du ønsker vi skal gi deg et tilbud på. da kan du ta kontakt med oss på telefon eller mail. Våre ingeniører står klare til å hjelpe deg.

Integrerte solceller på fasade til enebolig

Det er ingen grunn til å ikke velge integrerte solceller på fasade på eneboliger. Solcellefasade har mange fordeler.

  • Du slipper å tenke på maling av din vegg igjen.
  • God produksjon av strøm på vinterstid.
  • Ikke berørt av snøfall.
  • Man får en grønn profil på sin bolig.

Solceller på fasade på eneboliger er høyaktuelt på nybygg som er i prosjekteringsfasen. Legger man til rette for rene flater mot sør til solceller på fasade, kan man få kostnadseffektive løsninger.

Ecosol bistår gjerne arkitekter i prosjekteringsfasen. Jo tidligere fase Ecosol er inne i prosjektet, jo mer kostnadseffektivt og optimalt anlegg kan vi få til.

Hva sier våre kunder?

Rune
“Når vi bestemte oss for å bytte tak, kom vi kontakt med Ecosol og det er vi glade for. Jobben ble utført meget bra og ikke noe problem under veis.
Flinke til å jobbe og holde orden rundt seg. Flott samarbeid  hele tiden og god  oppfølging etter at taket var på plass.
Taket gjorde at huset så mye flottere ut.
Alle naboer ble så positivt overrasket og flere i tenkeboksen .
Ja , så produserer vi strøm også. Kan anbefales”
Bengt
“I fbm omfattende oppussing av huskjøp på Jeløya, valgte vi også solceller på taket. Jon Ola rykka inn med plater, stillaser, ledninger og inverter, og ikke minst, med hyggelige og flinke teknikere. Taket framstår nå som en liten el-fabrikk, så diskret at jeg ofte må fortelle forbipasserende at vi også har installert solceller. Anbefaler gjerne klimabevisste å ta kontakt med Jon Ola.”
Anders
“Ecosol AS skiftet taket vårt i overgangen mars/april 20. Riving, og legging av ny papp/lekter og Sunstyle solcelletakstein. Jon-Ola, som ledet prosjektet, var alltid på tilbudssiden og åpen for ulike løsninger så vi fikk det akkurat slik vi ønsket. Kommunikativ, hyggelig, lett å nå på telefon og e-post og tilgjengelig hele tiden. Flinke og ordentlige snekkere som også ryddet sjeldent bra opp etter seg da de var ferdige. Ecosol jobbet hele tiden for å tilpasse seg slik at vi skulle bli mest mulig fornøyd med resultatet. Mottoet er at de skal tenke at de jobber på eget tak. Ryddig firma. Anbefales.”
Ta kontakt

Bli med på det grønne skiftet.

Send en melding

Ecosol AS er en totalentreprenør innen integrerte solceller på tak og fasade og har lang erfaring med montasje av solcelletakstein. Vi selger, prosjekterer og monterer til private og bedrifter.

salg@ecosol.no
Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Nå skjedde det en feil