Næringsbygg/
landbruk

Næringsbygg

Næringsbygg, et perfekt utgangspunkt


Vi leverer skreddersydde solcellesystemer til næringsbygg. Solcelleanlegget kan prosjekteres slik at bygget oppnår ønsket energiproduksjon, eller optimaliseres for byggets strømforbruk. Ønsker du et solcelleanlegg som er designet for høyest mulig økonomisk lønnsomhet, eller er estetikk også viktig i ditt prosjekt? Vi hjelper deg å komme frem til den beste løsningen.

Ecosol har bred kompetanse på ulike montasjesystemer for næringsbygg. Bildet ved siden viser en Kiwibutikk som har fått 155kWp installerte solceller fra Ecosol. Denne butikke reduserte 40% av sine strømutgifter med dette solcelleanlegget. Investeringen har betalt seg tilbake på ca 5 år med 2 kr pr kWt strømpris. Ønsker du et uforpliktende tilbud på ditt næringstak så send oss en mail eller ring oss for en solcelleprat.

LANDBRUK

Gårdsdrift + solernergi = sant


Landbruket har et stort potensial for utnyttelse av solenergi. Driftsbygninger med stort takareal er perfekt for enkel montering av solcelleanlegg . Med et solcelleanlegg vil man sørge for lavere strømutgifter og samtidig styrke gårdens grønne profil. Låvetak med trapesplater er den taktypen som gir mest solceller for pengene. Montasjetiden og materialmengden er lav. Tilbakebetalingstiden på solcelleanlegget i form av sparte strømutgifter er kort. Ecosol hjelper deg med å prosjektere et tilpasset anlegg ut i fra strømforbruket på din gård.


Hva sier våre kunder?

Rune
“Når vi bestemte oss for å bytte tak, kom vi kontakt med Ecosol og det er vi glade for. Jobben ble utført meget bra og ikke noe problem under veis.
Flinke til å jobbe og holde orden rundt seg. Flott samarbeid  hele tiden og god  oppfølging etter at taket var på plass.
Taket gjorde at huset så mye flottere ut.
Alle naboer ble så positivt overrasket og flere i tenkeboksen .
Ja , så produserer vi strøm også. Kan anbefales”
Bengt
“I fbm omfattende oppussing av huskjøp på Jeløya, valgte vi også solceller på taket. Jon Ola rykka inn med plater, stillaser, ledninger og inverter, og ikke minst, med hyggelige og flinke teknikere. Taket framstår nå som en liten el-fabrikk, så diskret at jeg ofte må fortelle forbipasserende at vi også har installert solceller. Anbefaler gjerne klimabevisste å ta kontakt med Jon Ola.”
Anders
“Ecosol AS skiftet taket vårt i overgangen mars/april 20. Riving, og legging av ny papp/lekter og Sunstyle solcelletakstein. Jon-Ola, som ledet prosjektet, var alltid på tilbudssiden og åpen for ulike løsninger så vi fikk det akkurat slik vi ønsket. Kommunikativ, hyggelig, lett å nå på telefon og e-post og tilgjengelig hele tiden. Flinke og ordentlige snekkere som også ryddet sjeldent bra opp etter seg da de var ferdige. Ecosol jobbet hele tiden for å tilpasse seg slik at vi skulle bli mest mulig fornøyd med resultatet. Mottoet er at de skal tenke at de jobber på eget tak. Ryddig firma. Anbefales.”
Ta kontakt

Vi iften din inn i det
grønne skiftet.

Send en melding

Ecosol AS er en totalentreprenør innen integrerte solceller på tak og fasade og har lang erfaring med montasje av solcelletakstein. Vi selger, prosjekterer og monterer til private og bedrifter.

salg@ecosol.no
Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Nå skjedde det en feil