Integrerte solcellepaneler.

Ecosol utførte total takrehabilitering på dette taket i Moss.Vi demonterte gammelt tak ned til undertak. Deretter inspiserte undertaket for råteskader for så å bygge det opp med ny papp, lekter og sløyfer. Det ble montert 64 paneler av 320W i GSE rammer på undertak og monterte takstein rundt. Her ligger solcellene i samme nivå/lag som taksteinen noe som gjør estetikken rundt solcellene så mye bedre enn utenpåliggende solceller. Installert effekt 20,5 kWp Estimert produksjon pr år 16500 kWt

Prosjekt

Integrerte solceller

type

Privatbolig

PRODUKTER

Integrerte solceller

Ecosol utførte total takrehabilitering på dette taket i Moss.

Vi demonterte gammelt tak ned til undertak. Deretter inspiserte undertaket for råteskader for så å bygge det opp med ny papp, lekter og sløyfer. Det ble montert 64 paneler av 320W i GSE rammer på undertak og monterte takstein rundt. Her ligger solcellene i samme nivå/lag som taksteinen noe som gjør estetikken rundt solcellene så mye bedre enn utenpåliggende solceller.

Videre la vi ny takstein på arealer der det ikke er solceller. Monterte nytt blikk på hele taket. Vi beslo alle piper med nytt blikk og monterte nye takrenner. Full oppgradering.

Kunden fikk en fantastisk nytt tak som vil produsere meget godt med strøm i årevis fremover.

Installert effekt 20,5 Wp

Forventet strømproduksjon i året ca 16500 kWt

Video

Bildegalleri

No items found.

No items found.

Flere referanser fra Ecosol

Nysgjerrig?

Ta kontakt

𝕱

Send en melding

Ecosol AS er en totalentreprenør innen integrerte solceller på tak og fasade og har lang erfaring med montasje av solcelletakstein. Vi selger, prosjekterer og monterer til private og bedrifter.

salg@ecosol.no
Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Nå skjedde det en feil