Integrerte solcellepaneler

I sammenheng med rehabilitering av taket monterte Ecosol monterte integrerte solcellepaneler i GSE rammesystem på dette taket. Rundt solcellene i samme nivå ble det lagt glaserte takstein. Utseende ble fantastisk. Et rydding og fint estetisk tak som ikke koster mer enn utenpåliggende solcellepaneler. Vi kan også nevne at dette taket har sutak uten undertak. GSE rammene er like tette som tradisjonell takstein og kan monteres på lekter rett på takstolene eller på lekter festet i undertak.‍Installert effekt 8,32 kWpEstimert strømproduksjon i året ca 9000 kWt.

Prosjekt

Integrerte solceller med glasert takstein.

type

Privatbolig

PRODUKTER

Integrerte solceller

I sammenheng med rehabilitering av taket monterte Ecosol monterte integrerte solcellepaneler i GSE rammesystem på dette taket.

Rundt solcellene i samme nivå ble det lagt glaserte takstein. Utseende ble fantastisk. Et rydding og fint estetisk tak som ikke koster mer enn utenpåliggende solcellepaneler.

Vi kan også nevne at dette taket har sutak uten undertak. GSE rammene er like tette som tradisjonell takstein og kan monteres på lekter rett på takstolene eller på lekter festet i undertak.

Installert effekt 8,32 kWp

Estimert strømproduksjon i året ca 9000 kWt.

Video

Bildegalleri

No items found.

No items found.

Flere referanser fra Ecosol

Nysgjerrig?

Ta kontakt

𝕱

Send en melding

Ecosol AS er en totalentreprenør innen integrerte solceller på tak og fasade og har lang erfaring med montasje av solcelletakstein. Vi selger, prosjekterer og monterer til private og bedrifter.

salg@ecosol.no
Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Nå skjedde det en feil