Nytt tak - 60% reduksjon i strømutgifter med Sunstyle solcelletakstein

Vi tok jobben med å få dette murhuset mer energibesparende. Resultatet: 60% reduserte strømutgifter!

Prosjekt

Moss

type

Privatbolig

PRODUKTER

Solcelletakstein

Nytt tak - 60% reduksjon i strømutgifter!

Denne familien i Moss ønsket og utføre strømbesparende tiltak på sitt hus. De etterisolerte tak og vegger. Som kronen på verket installerte de Sunstyle solcelletakstein på både hus og garasje. Garasjetakene har retning øst/vest som gir godt med strømproduksjon på morgen og ettermiddag. Hus har nord/sør der sørvendt flate har aktive paneler som gir godt med strøm på dagtid. Anlegget gir god produksjon gjennom hele døgnet. I tillegg har taket på garasje og hus høy takvinkel. Dette medfører god produksjon på solfylte dager på høst og vinter. Nordsiden av hus installerte vi dummypaneler som ikke produserer strøm, men gir et helhetlig estetisk fint utseende på anlegget. Sunstyle passet perfekt til stilen på huset. Kontrastene mellom den hvite murfasaden og sunstyletaket gjorde at dette huset ble helt unikt.

Installert effekt 14,4kWp Estimert produksjon 13900kWt pr år. Dette dekker 60% av strømforbruket på denne eneboligen i året.

Et mer energibesparende hus med solcelletakstein

Video

Bildegalleri

No items found.

No items found.

Flere referanser fra Ecosol

Nysgjerrig?

Ta kontakt

𝕱

Send en melding

Ecosol AS er en totalentreprenør innen integrerte solceller på tak og fasade og har lang erfaring med montasje av solcelletakstein. Vi selger, prosjekterer og monterer til private og bedrifter.

salg@ecosol.no
Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Nå skjedde det en feil