Våre produkter

Ecosol har spesialisert seg på bygningsintegrerte produkter. På fagspråket kalles dette BIPV - Building Integrated Photovoltaics. Kort fortalt er det solceller som erstatning for taktekking eller fasadekledning.
Ecosol fører produkter fra velprøvde leverandører som Sunstyle og Roofit. Disse to leverandørene leverer henholdsvis solcelletakstein og båndtekking med integrerte solceller. Du finner mer informasjon om de forskjellige produktene ved å trykke deg inn på disse i menyen.

Vi kan også produsere spesialtilpassede BIPV-løsninger som tilpasses byggets mål, farger og utrykk på både tak og/eller fasade. Mulighetene for tilpassing gjør at utseende aldri er en grunn til å velge bort solceller.

Med integrerte solceller på tak eller i fasaden vil bygget få en fremhevet og forsterket miljøprofil. Vi er opptatt av estetikk og bærekraftige løsninger. Sammen finner vi den beste løsning for din bolig eller ditt prosjekt.

Hva sier våre kunder?

Rune
“Når vi bestemte oss for å bytte tak, kom vi kontakt med Ecosol og det er vi glade for. Jobben ble utført meget bra og ikke noe problem under veis.
Flinke til å jobbe og holde orden rundt seg. Flott samarbeid  hele tiden og god  oppfølging etter at taket var på plass.
Taket gjorde at huset så mye flottere ut.
Alle naboer ble så positivt overrasket og flere i tenkeboksen .
Ja , så produserer vi strøm også. Kan anbefales”
Bengt
“I fbm omfattende oppussing av huskjøp på Jeløya, valgte vi også solceller på taket. Jon Ola rykka inn med plater, stillaser, ledninger og inverter, og ikke minst, med hyggelige og flinke teknikere. Taket framstår nå som en liten el-fabrikk, så diskret at jeg ofte må fortelle forbipasserende at vi også har installert solceller. Anbefaler gjerne klimabevisste å ta kontakt med Jon Ola.”
Anders
“Ecosol AS skiftet taket vårt i overgangen mars/april 20. Riving, og legging av ny papp/lekter og Sunstyle solcelletakstein. Jon-Ola, som ledet prosjektet, var alltid på tilbudssiden og åpen for ulike løsninger så vi fikk det akkurat slik vi ønsket. Kommunikativ, hyggelig, lett å nå på telefon og e-post og tilgjengelig hele tiden. Flinke og ordentlige snekkere som også ryddet sjeldent bra opp etter seg da de var ferdige. Ecosol jobbet hele tiden for å tilpasse seg slik at vi skulle bli mest mulig fornøyd med resultatet. Mottoet er at de skal tenke at de jobber på eget tak. Ryddig firma. Anbefales.”
Nysgjerrig?

Ta kontakt

Send en melding

Ecosol AS er en totalentreprenør innen integrerte solceller på tak og fasade og har lang erfaring med montasje av solcelletakstein. Vi selger, prosjekterer og monterer til private og bedrifter.

salg@ecosol.no
Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Nå skjedde det en feil