Solcelletakstein

Hva sier våre kunder?

Rune
“Når vi bestemte oss for å bytte tak, kom vi kontakt med Ecosol og det er vi glade for. Jobben ble utført meget bra og ikke noe problem under veis.
Flinke til å jobbe og holde orden rundt seg. Flott samarbeid  hele tiden og god  oppfølging etter at taket var på plass.
Taket gjorde at huset så mye flottere ut.
Alle naboer ble så positivt overrasket og flere i tenkeboksen .
Ja , så produserer vi strøm også. Kan anbefales”
Bengt
“I fbm omfattende oppussing av huskjøp på Jeløya, valgte vi også solceller på taket. Jon Ola rykka inn med plater, stillaser, ledninger og inverter, og ikke minst, med hyggelige og flinke teknikere. Taket framstår nå som en liten el-fabrikk, så diskret at jeg ofte må fortelle forbipasserende at vi også har installert solceller. Anbefaler gjerne klimabevisste å ta kontakt med Jon Ola.”
Anders
“Ecosol AS skiftet taket vårt i overgangen mars/april 20. Riving, og legging av ny papp/lekter og Sunstyle solcelletakstein. Jon-Ola, som ledet prosjektet, var alltid på tilbudssiden og åpen for ulike løsninger så vi fikk det akkurat slik vi ønsket. Kommunikativ, hyggelig, lett å nå på telefon og e-post og tilgjengelig hele tiden. Flinke og ordentlige snekkere som også ryddet sjeldent bra opp etter seg da de var ferdige. Ecosol jobbet hele tiden for å tilpasse seg slik at vi skulle bli mest mulig fornøyd med resultatet. Mottoet er at de skal tenke at de jobber på eget tak. Ryddig firma. Anbefales.”
Create Your Website

Are You Ready to Start With Vega Template?

Buy Template