Om Ecosol

Om Ecosol

Ecosol ble startet opp i 2019 som et installasjonsselskap for solceller med hovedfokus på integrerte solcelleløsninger til tak og fasade i Norge.

Vi leverer både store og små solcelleanlegg i det private, bedrifter og det offentlige. Vi samarbeider tett med kommersielle aktører i markedet i form av installasjon i privatmarkedet.

Kontakt oss

Selskapet er ungt, og innovativt - vi jobber daglig med å utvikle oss. Vi har gjennomført flere store prosjekter som gir oss unik erfaring og innsikt vi kan dele med våre kunder og samarbeidspartnere.

Ecosol er alltid på utkikk etter innovative produkter og teknologi for å møte fremtiden i dette spennende faget. Ecosol har base i Moss men installerer solceller over hele landet.

Det gleder oss at bygg og anleggsbransjen har fått øynene opp for solceller som integrerte bygningselement. Våre ingeniører deler gjerne kunnskap og erfaring om mulighetene for både nybygg og rehabilitering.

Vi synes det er utrolig spennende å være med på det grønne skiftet - er du med?

Vi fjerner ditt gamle tak, bygger opp nytt med takpapp, lekter, sløyfer, blikkarbeid og solceller - hele jobben fra A-Å.

Vi er medlem av

Hva sier våre kunder?

Rune
“Når vi bestemte oss for å bytte tak, kom vi kontakt med Ecosol og det er vi glade for. Jobben ble utført meget bra og ikke noe problem under veis.
Flinke til å jobbe og holde orden rundt seg. Flott samarbeid  hele tiden og god  oppfølging etter at taket var på plass.
Taket gjorde at huset så mye flottere ut.
Alle naboer ble så positivt overrasket og flere i tenkeboksen .
Ja , så produserer vi strøm også. Kan anbefales”
Bengt
“I fbm omfattende oppussing av huskjøp på Jeløya, valgte vi også solceller på taket. Jon Ola rykka inn med plater, stillaser, ledninger og inverter, og ikke minst, med hyggelige og flinke teknikere. Taket framstår nå som en liten el-fabrikk, så diskret at jeg ofte må fortelle forbipasserende at vi også har installert solceller. Anbefaler gjerne klimabevisste å ta kontakt med Jon Ola.”
Anders
“Ecosol AS skiftet taket vårt i overgangen mars/april 20. Riving, og legging av ny papp/lekter og Sunstyle solcelletakstein. Jon-Ola, som ledet prosjektet, var alltid på tilbudssiden og åpen for ulike løsninger så vi fikk det akkurat slik vi ønsket. Kommunikativ, hyggelig, lett å nå på telefon og e-post og tilgjengelig hele tiden. Flinke og ordentlige snekkere som også ryddet sjeldent bra opp etter seg da de var ferdige. Ecosol jobbet hele tiden for å tilpasse seg slik at vi skulle bli mest mulig fornøyd med resultatet. Mottoet er at de skal tenke at de jobber på eget tak. Ryddig firma. Anbefales.”

Noen nøkkelpersoner

Elektriker
Morten Wilhelmsen
Blog Author
Daglig leder
Jon-Ola Pedersen
Blog Author
COO
Tormod Engesæth
Blog Author
Salgssjef
Vetle Lisland
Blog Author
Prosjektkoordinator
Joachim Darbakk
Blog Author
Anleggsleder
Vaidas Vysniauskas
Blog Author
Markedssjef
Ove Hellevang
Blog Author
Teknisk ansvarlig
Paul Rakvaag
Blog Author