Takrehabilitering med integrerte solceller

Dette taket i Moss fikk utført total takrehabilitering av Ecosol sammen med montasje av integrerte solcellepaneler. Vi fjernet taket ned til rupanel og bygget taket opp igjen med papp sløyfer og lekter. Ecosol har eget blikkenslagerverksted og blikkenslagere ansatt som fikset alt nytt av blikk fra takrenner til piper på dette taket. Solcellene ligger i samme sjikt som taksteinen. Helheten er nydelig å se på. Tettheten er den samme som takstein. Kabler på baksiden av panel ligger mer beskyttet mot snø og is. Integrerte solceller er festet kun i lektelaget og ikke skrudd fast i takstoler som utenpoåliggende solceller er. På den måten ivaretas tettesjikt nummer en på taket som er undertaksduken.

Prosjekt

Takrehabilitering med integrerte solceller

type

Privatbolig

PRODUKTER

Integrerte solceller

Dette taket i Moss fikk utført total takrehabilitering av Ecosol sammen med montasje av integrerte solcellepaneler.

Vi fjernet taket ned til rupanel og bygget taket opp igjen med papp sløyfer og lekter. Ecosol har eget blikkenslagerverksted og blikkenslagere ansatt som fikset alt nytt av blikk fra takrenner til piper på dette taket. Solcellene ligger i samme sjikt som taksteinen. Helheten er nydelig å se på. Tettheten er den samme som takstein. Kabler på baksiden av panel ligger mer beskyttet mot snø og is. Integrerte solceller er festet kun i lektelaget og ikke skrudd fast i takstoler som utenpoåliggende solceller er.

På den måten ivaretas tettesjikt nummer en på taket som er undertaksduken.

Video

Bildegalleri

No items found.

No items found.

Flere referanser fra Ecosol

Nysgjerrig?

Ta kontakt

𝕱

Send en melding

Ecosol AS er en totalentreprenør innen integrerte solceller på tak og fasade og har lang erfaring med montasje av solcelletakstein. Vi selger, prosjekterer og monterer til private og bedrifter.

salg@ecosol.no
Tusen takk! Vi tar kontakt så fort vi kan
Hoppsann! Nå skjedde det en feil